EL RACÓ DEL
TRAMPOLÍ

 

BOTIGUES SOLIDÀRIES

El Racó del Trampolí és el nom de les dues botigues solidàries on trobaràs articles nous o usats, sempre fruit de les donacions de particulars i empreses. És un projecte d’El Trampolí que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica i la integració sociolaboral, així com servir de font de finançament per altres projectes de la nostra entitat.

Neix l’any 2008 en un petit local annex a la nostra seu. Allà va començar una tasca de sensibilització amb l’objectiu de disminuir les dificultats sociolaborals, oferint d’una banda formació prelaboral, i d’altra banda millorant les capacitats transversals de cada usuari. L’espai es va fer petit i  l’any 2014 la botiga solidària es va traslladar a un nou local més ample a La Bisbal d’Empordà.

L’any 2016 va obrir una altra botiga solidària a Torroella de Montgrí, amb els mateixos objectius que la primera. Durant aquests anys de funcionament, ha arrelat amb força entre la població i ha consolidat un model d’activitat sostenible econòmicament i amb un gran retorn en termes socials.

 

MOLT MÉS QUE UNA BOTIGA SOLIDÀRIA

Es tracta d’un espai de trobada i cohesió social de persones de tot arreu. Un espai obert, social, amb molta vida, on la comunitat i els usuaris d’aquest col·lectiu es troben a casa seva.

És un espai on, gràcies a l’esforç de treballadors i voluntaris,  els usuaris de la nostra entitat participen en l’activitat comercial de les botigues solidàries, fet que permet treballar tant capacitats específiques (atenció al client, ordre i manteniment del gènere, cura de les instal·lacions…) com capacitats transversals (comunicació, llenguatge, autonomia, iniciativa…).

EL TRAMPOLÍ, CENTRE PIONER A EUROPA

Amb més de 60 usuaris inscrits actualment, El Trampolí és un centre pioner a Europa que col·labora amb entitats d’àmbit nacional i internacional, compartint metodologies de treball i experiències.

Per poder continuar amb la seva tasca social, s’esforça dia a dia per treballar la via de l’autofinançament i les nostres botigues solidàries en són una de les vies més importants.

 

COM POTS AJUDAR AQUEST PROJECTE?

Pots contribuir-hi amb la donació d’articles. Tots els objectes de les dues botigues són donacions de la gent, tant de poble com de fora del poble, inclòs de fora de la comarca. Pots portar-ho directament a les botigues o -quan es tracta d’objectes de volum- podem recollir-ho amb el nostre camió a casa teva. Truca’ns: 654 996 947!

Una altra manera de col·laborar amb aquest projecte és a través de la voluntarietat. Fes-te voluntari! Dóna’ns un cop de mà amb els serveis de tria, col·locació de roba, recollides, etc.

Des d’aquí agraïm a totes les persones que fan donacions d’articles, els voluntaris a les botigues, i els nostres clients. Amb la teva compra millores la qualitat de vida dels nostres usuaris: Vine a les nostres botigues solidàries!

Cistella de compra0
Encara no has afegit productes
Continuar comprant
0