La companyia de teatre El Trampolí està format per actors i actrius amb diferents graus de discapacitat psíquica (persones amb diferents necessitats de recolzament) i voluntaris. Va néixer l´any 2000 i des de llavors no ha parat de representar per Catalunya, l´estat Espanyol i a l’estranger.

La metodologia creativa de treball està enfocada en el moment vital de les persones que participen en el grup com a actors i actrius i el moment present del seu entorn, així com alguna faceta de la vida que afecti a la persona com a individu o al grup com a sistema. El procés creatiu està viu en tot moment des del seu inici i hi participen activament tots els membres. El fet de portar l’obra de teatre a la societat garantitza la inclusió total i la integració del col·lectiu d’una forma igualitària, digna i natural.

El taller de dansa contemporània, dirigit per una ballarina professional, està integrat en el taller de teatre enriquint d´aquesta manera l’expressió teatral.

La companyia de teatre El Trampolí és pioner: va ser el primer grup de teatre compost per persones amb discapacitat psíquica que participa a la campanya de grups de teatre amateur a la diputació de Girona, compartint campanya amb els altres participants. Gràcies al teatre, els membres han desenvolupat molt les seves capacitats i aptituds, estan viatjant, es relacionen i així està creixent considerablement la seva autoestima.


Teatre solidari – Projecte per les empreses

El teatre solidari és una celebració teatral exclusiva, creada i interpretada pels nostres membres, en la qual s’integren els participants de la seva empresa, donant lloc a un performance festiu i enriquidor per a tots els participants. Una eina lúdica, per a crear vincles emocionals amb l’esperit solidari de cadascú de nosaltres. Un Trampolí per als que creuen en la força interior de les persones.


Reserva’ns ara!

Fer teatre, anar a una representació teatral o participar al teatre solidari, tots són eines per a contribuir a la sensibilització de la societat, i potenciar la presència del col·lectiu en ella, donant lloc a oportunitats perquè se’ls coneguin i entenguin.

Vols col·laborar amb nosaltres a la propera obra de teatre?

Vols reservar-nos per una representació teatral a la vostra zona o amb vosaltres?

Tens interès en el teatre solidari per a la vostra empresa?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per parlar sobre les possibilitats.

Maite Cobos
972 640 148
maite.cobos@eltrampoli.org