EL TRAMPOLÍ TV

 

En una societat que valora la diversitat i la inclusió, sorgeix un projecte innovador que busca trencar barreres i obrir camins…

EL TRAMPOLÍ TV

Un projecte inclusiu per a persones amb discapacitat intel·lectual

Aquest canal de TV i el curs permanent de formació d’El Trampolí TV Academy, no només capacita als seus participants en tècniques de televisió, gravació, emissió i postproducció, sinó que també promou la creació de formats televisius que reflecteixin les seves visions i experiències úniques, actualitat d’El Trampolí i informació de proximitat.

 

La iniciativa, impulsada per El Trampolí, té com a objectiu principal empoderar a les persones amb discapacitat intel·lectual, oferint-los eines i habilitats que els permetin expressar-se lliurement i participar activament en la creació de continguts televisius.

 

Es tracta d’un espai on la inclusió i la llibertat d’expressió es converteixen en protagonistes. Els participants aprendran a utilitzar les càmeres, a editar vídeos, a dissenyar formats i a treballar en equip, demostrant que les persones amb discapacitat intel·lectual tenen molt a aportar al món de la televisió i dels mitjans de comunicació en general.

Es produeix també el programa “A prop de tu”, amb recursos propis i amb la col·laboració de diferents ajuntaments de l’Empordà.

Promo 1: Estrena d’El Trampolí TV

Promo 2: Estrena d’El Trampolí TV

Promo 3: Estrena d’El Trampolí TV

Gran estrena del 1r programa “A PROP DE TU”, el 19 de juliol a les 9:15h!

Amb la convidada Maite Cobos, fundadora d’EL TRAMPOLÍ, que ens explicarà els projectes de l’associació.
Aquest 1r programa el presenta excepcionalment Sara Martínez, de l’equip d’EL TRAMPOLÍ TV. També compta amb la col·laboració d’en Carles, la Lisa i l’Anna, d’EL TRAMPOLÍ TV Academy.

Imparteix el curs: ENRIC VIOLÁN, voluntari d’El Trampolí

Imparteix el curs i realitza el programa “A prop de tu” i el projecte d’El Trampolí TV.

 

Impulsor de Canals i Tallers de Televisió per a Col·lectius Socials. Director i Productor Executiu de programes de TV a TV3 durant 30 anys. Diplomat en “Intel·ligència artificial aplicada a formats de TV” per RTVE, al programa MASS MEDIA de la Unió Europea.

Aquest canal serà un espai dedicat a la diversitat, on les veus de les persones amb discapacitat intel·lectual seran escoltades i valorades.

Des del novembre de 2023 s’han iniciat les classes del curs a El Trampolí TV Academy, i el 19 de juliol s’emet el primer programa a través de YouTube.

EL TRAMPOLÍ TV

Descobrint talents i veus úniques a través de la televisió inclusiva

eltrampolitv@eltrampoli.org

656 38 41 99 (WhatsApp i mòbil)

Cistella de compra0
Encara no has afegit productes
Continuar comprant
0