COMPANYIA 
DE TEATRE

 

Companyia de Teatre El Trampolí

Petits fragments de diferents obres d’El Trampolí.

Com va nèixer?

Entrevista a Maite Cobos, directora d’El Trampolí de la Bisbal d’Empordà, que ens parla dels inicis del teatre i la seva evolució.

La Companyia de Teatre El Trampolí està format per actors i actrius amb diferents graus de discapacitat psíquica (persones amb diferents necessitats de recolzament) i voluntaris. Va néixer l´any 2000 i des de llavors no ha parat de representar per Catalunya, Espanya i Europa.

La metodologia creativa de treball està enfocada en el moment vital de les persones que participen en el grup com a actors i actrius i el moment present del seu entorn, així com alguna faceta de la vida que afecti a la persona com a individu o al grup com a sistema. El procés creatiu està viu en tot moment des del seu inici i hi participen activament tots els membres. El fet de portar l’obra de teatre a la societat garantitza la inclusió total i la integració del col·lectiu d’una forma igualitària, digna i natural.

El Taller de Dansa Contemporània, dirigit per una ballarina professional, està integrat en el taller de teatre enriquint d’aquesta manera l’expressió teatral.

La companyia de teatre El Trampolí és pionera: va ser el primer grup de teatre compost per persones amb discapacitat psíquica que participa a la campanya de grups de teatre amateur a la Diputació de Girona, compartint campanya amb els altres participants.

Gràcies al teatre, els membres han desenvolupat molt les seves capacitats i aptituds, estan viatjant, es relacionen i així està creixent considerablement la seva autoestima.

Teatre solidàri – Projecte per les empreses

El teatre solidari és una celebració teatral exclusiva, creada i interpretada pels nostres membres, en la qual s’integren els participants de la seva empresa, donant lloc a una performance festiva i enriquidora per a tots els participants. Una eina lúdica, per a crear vincles emocionals amb l’esperit solidari de cadascú de nosaltres. Un Trampolí per als que creuen en la força interior de les persones.

Contacta amb nosaltres!

Fer teatre, anar a una representació teatral o participar al teatre solidari, tots són eines per a contribuir a la sensibilització de la societat, i potenciar la presència del col·lectiu en aquesra, donant lloc a oportunitats perquè se’ls conegui i entengui.

  • Vols col·laborar amb nosaltres a la propera obra de teatre?
  • Vols reservar-nos per una representació teatral a la vostra zona o amb vosaltres?
  • Tens interès en el teatre solidari per a la teva empresa?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per parlar sobre les diferents possibilitats:

Maite Cobos
972 640 148
maite.cobos@eltrampoli.org

Cistella de compra0
Encara no has afegit productes
Continuar comprant
0