EL RACÓ DEL
TRAMPOLÍ

 

El Racó del Trampolí és una botiga on trobaràs articles de primera i segona mà. És un projecte d’El Trampolí, entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica.

Aquest projecte té per objectiu treballar la integració sociolaboral d’aquest col·lectiu. A les nostres botigues solidàries de La Bisbal d’Empordà, Torroella de Montgrí, Barcelona i Blanes, hi pots trobar tota mena d’articles nous o usats. Des de roba, fins a calçats, mobles, objectes de decoració, llibres, discs i electrodomèstics, entre d’altres. Sempre fruit de les donacions de particulars i empreses, que permeten anar renovant els productes a mesura que rebem donacions.

Botiga Solidaria - El Trampolí 4
Botiga Solidaria - El Trampolí 3
Les nostres botigues solidàries són també un espai de trobada i cohesió social de persones de tot arreu. Un espai obert, social, amb molta vida, on la comunitat i els usuaris d’aquest col·lectiu es troben a casa seva i on, gràcies a l’esforç de treballadors i voluntaris, els usuaris de la nostra entitat participen en l’activitat comercial de les botigues solidàries. Això els permet treballar tant capacitats específiques (atenció al client, ordre i manteniment del gènere, cura de les instal·lacions…), com capacitats transversals (comunicació, llenguatge, autonomia, iniciativa, etc.).

Pots contribuir‐hi mitjançant la donació d’articles, entregant-los directament a les botigues solidàries El Racó del Trampolí que tinguis més propera. A més, si tens mobles per donar, els venim a recollir trucant al número 654 99 69 47.

Cada compra realitzada a la botiga es contribueix directament a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica. Així, a més de gaudir d’articles diversos, també col·labores en una causa socialment responsable.

Les teves donacions ens ajuden molt!

Botiga Solidaria - El Trampolí 2
Cistella de compra0
Encara no has afegit productes
Continuar comprant
0