SERVEI LLAR RESIDÈNCIA

 

Amb l’objectiu de treballar tots els àmbits que influeixen en la integració social, l’entitat va veure la necessitat de treballar també el tema de l’habitatge per aquest col·lectiu.

La Llar Residència El Trampolí és un servei residencial de caràcter temporal o permanent, adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual que necessiten una llar degut a la impossibilitat de viure al nucli familiar, com a conseqüència de problemes derivats de la mateixa discapacitat, per manca de família o per no disposar de condicions sòcio-familiars i assistencials adequades.

A la llar residència es garanteix una atenció personal i sanitària, es potencia la participació en la dinàmica quotidiana i es fomenta el contacte amb la família. És un servei que s’adequa a les característiques individuals de les persones usuàries oferint diferents nivells de suport i resta obert a l’entorn comunitari.

A través de les tasques de la Llar Residència, els usuaris aprenen de manera directa a realitzar la rutina que suposa una llar, ordre i cura de la roba, neteja i manteniment dels espais privats i comuns, la importància d’un menú sa i variat… Alhora que transversalment s’emfatitza el treball en equip, el respecte, la intimitat, la comunicació, l’empatia…

El servei està inscrit al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials, en la Secció Serveis i establiments d’atenció a persones amb disminució com a Residència per a persones amb discapacitat intel·lectual El Trampolí. El servei està classificat com “Servei de llar residència temporal o permanent per a persones amb discapacitat intel·lectual”, amb una capacitat residencial de 5 places.

Un altre projecte relacionat amb el pis és el “Respir familiar”. Això ofereix als familiars una alternativa en moments puntuals en els que no poden cuidar els seus fills/familiars, alhora que oferim als usuaris un cap de setmana amb gran varietat d’activitats d’oci.

Cistella de compra0
Encara no has afegit productes
Continuar comprant
0