CENTRE CREATIU ESPECIAL

 

Aquest és un servei que parteix del lleure, però conscients de la situació social actual, s’ofereix també com una alternativa a persones amb discapacitat psíquica que no disposen de plaça en un servei sociolaboral.

Els usuaris poden assistir doncs, a aquest servei en dues modalitats. Una anomenada pròpiament com a lleure, en la que usuaris d’altres serveis assisteixen a les activitats organitzades fora dels horaris habituals dels respectius serveis sociolaborals (de 17h a 18h de dilluns a divendres i en caps de setmana).

L’altre modalitat d’assistència al centre creatiu especial són els itineraris personalitzats. Aquests s’ofereixen a aquelles persones que no disposen de plaça en un servei sociolaboral normalitzat, per evitar així que s’aïllin i evitar possibles situacions d’exclusió social. Aquests itineraris ofereixen activitats de 9h a 17h de dilluns a divendres. Contemplen la participació en activitats d’altres serveis de l’entitat. A partir de les 17h participen en les activitats anomenades pròpiament de lleure.

El nostre objectiu és oferir una varietat d’activitats que s’adaptin a les necessitats i capacitats dels usuaris, partint dels seus desitjos i treballant sempre per a la superació de les seves dificultats.

També s’ofereixen activitats de lleure per als períodes de vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu.

Cistella de compra0
Encara no has afegit productes
Continuar comprant
0